οδηγήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

NISSAN ELECTRIC

Η καινοτομία είναι στο DNA της Nissan.  Όλα ξεκίνησαν όταν η NISSAN πρωτοστάτησε με το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1947 !

Σήμερα έχουμε μια διευρυμένη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, στην οποία πρωτοστατεί το καλύτερο σε πωλήσεις, ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο. Πέρα από το γεγονός ότι τα ηλεκτρικά οχήματα με προηγμένη τεχνολογία είναι προσιτά σε όλους, έχουμε ιδέες για ενεργειακές λύσεις για σπίτια και επιχειρήσεις. Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Nissan Zero emission logo

ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ;

Περιβαλλοντικά, τεχνολογικά, κοινωνικά και οικονομικά, τα οφέλη των ηλεκτρικών οχημάτων δεν τίθενται υπό αμφισβήτηση. Θα ανακαλύψετε ένα εντελώς νέο είδος οδηγικού ενθουσιασμού, από την πρώτη κιόλας φορά που θα καθίσετε πίσω από το τιμόνι.

Από τα προβλήματα υγείας και τις καταστροφές της άγριας πανίδας, μέχρι  την όξινη βροχή και την υπερθέρμανση του πλανήτη, οι επιβλαβείς επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης είναι πολλές. Αυτός είναι ο λόγος που εστιάζουμε σε βιώσιμες λύσεις όπως τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (είναι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι που ευθύνονται για τις αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία). Ακολουθώντας μας στην επανάσταση της ηλεκτροκίνησης, μπορούμε να μειώσουμε το δικό μας αποτύπωμα άνθρακα και να συμβάλλουμε στη διατήρηση του καθαρού αέρα για τις επόμενες γενιές.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Nissan Leaf grey color image

Η οδηγική εμπειρία ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι μοναδική!

Τα ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι μόνο ο εξυπνότερος και ο καθαρότερος τρόπος οδήγησης. Σας δίνουν επίσης μια εντελώς νέα αίσθηση ευφορίας. Η αίσθηση της στιγμιαίας ροπής και της ομαλής επιτάχυνσης από έναν 100% ηλεκτρικό κινητήρα είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη εμπειρία οδήγησης. Στο Nissan LEAF, το ePedal σας επιτρέπει να επιταχύνετε, να επιβραδύνετε και να φτάσετε σε πλήρη στάση με την χρήση ενός πεντάλ, για πραγματικά μια απρόσκοπτη οδηγική εμπειρία.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Η ηλεκτρική ενέργεια κοστίζει πολύ λιγότερο από τη βενζίνη ή το πετρέλαιο κίνησης. Αλλά όταν μεταβείτε στην  ηλεκτροκίνηση  λέτε αντίο σε κάτι περισσότερο από τα καύσιμα. Σκεφτείτε όλο το χρόνο και τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε όταν δεν χρειάζεστε πλέον αλλαγές λαδιών κινητήρα, συντηρήσεις και ελέγχους καυσαερίων. Με λιγότερα κινούμενα μέρη, και οικονομικά οφέλη (επιδοτήσεις, άνευ τελών κυκλοφορίας, κλπ),  έχετε και λιγότερα για να ανησυχείτε. Και καθώς η  Nissan A. Μουστάκας Α.Ε  προσφέρει επίσης  το επαγγελματικό βαν e-NV200 , μπορείτε να μεταφέρετε τα οφέλη από όλα αυτά τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και στην επιχείρησή σας. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ EΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠO ΤΗΝ NISSAN ;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΤΗΣ NISSAN

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ >