οδηγήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

e-ΡΑΝΤΕΒΟΥ SERVICE ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Με απλά βήματα και με μερικά κλικ, κλείστε online το ραντεβού για το service του δικού σας Nissan!

Από την άνεση του χώρου σας και οποιαδήποτε ώρα μπορείτε τώρα να κλείσετε online ραντεβού απο εδώ, με την Nissan Α. Μουστάκας Α.Ε, εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Nissan,  λαμβάνοντας έγκαιρη ενημέρωση για το αποτέλεσμα της σχετικής διαδικασίας από έναν Τεχνικό Σύμβουλο της εταιρείας μας, ο οποίος  θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσετε το ραντεβού.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ONLINE SERVICE 

* ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΜΑΣ

 Χαιρόμαστε που είστε ή επιθυμείτε να γίνεται πελάτης μας. Σας ζητήθηκε να μοιραστείτε μαζί μας κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί προτεραιότητά μας.  Διαβάστε περισσότερα στη Πολιτική Απορρήτου μας.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ!
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Nissan Α. Μ​ουστάκας Α.E για το service ή την επισκευή του αυτοκινήτου σας για τους εξής σημαντικούς λόγους:

  • Το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Nissan Α. Μουστάκας Α.Ε έχει εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που γνωρίζει το αυτοκίνητό σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.
  • H βασική υποχρέωση του ιδιοκτήτη αυτοκινήτου για να ισχύει η εγγύηση, είναι η εκτέλεση των προβλεπόμενων εργασιών περιοδικής συντήρησης.Οι εργασίες αυτές θα πρέπει να γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης της Nissan.
  • Το τεχνικό μας προσωπικό παρακολουθεί τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα της Nissan.
  • Το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο χρησιμοποιεί σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό για το service.
  • Βρισκόμαστε στην εποχή εξέλιξης της σύγχρονης τεχνολογίας. Η Nissan διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό ο οποίος είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να διατηρεί το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση.
  • Τα Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο μας έχει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες Τεχνικές Πληροφορίες, απευθείας από την Nissan.
  • Η Nissan Α. Μουστάκας Α.Ε συνιστά Γνήσια Ανταλλακτικά, τα οποία έχουν από τον κατασκευαστή Εγγύηση ενός έτους χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.