οδηγήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 
zero meission logo

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NISSAN

nissan intelligent mobility logo

Με το Nissan Intelligent Mobility, το Nissan LEAF προσφέρει μερικές από τις πιο εξελιγμένες διαθέσιμες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών υποστήριξης οδηγού που σας βοηθούν να οδηγείτε με σιγουριά. Το βαν e-NV200 σας επιτρέπει να επωφεληθείτε και από τo Intelligent Mobility της Nissan, χάρη στις λύσεις κινητικότητας που μοιράζονται από κοινού με το Nissan LEAF, όπως την ισχύ μηδενικών ρύπων, που φέρνουν τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητα και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το smartphone σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

INTELLIGENT DRIVING

Η έξυπνη οδήγηση ξεκινά τώρα, με την τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού που σας βοηθά να βλέπετε περισσότερα και να αισθάνεστε περισσότερα και σας προσφέρει ένα χέρι βοηθείας εκεί που το χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά όπως η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτόματα και να σας βοηθήσουν, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με σιγουριά. Το σύστημα Nissan ProPILOT είναι ο συνεργάτης σας σε όλα, από την απλή βοήθεια στην αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, έως τη παραμονή σας στη λωρίδα κίνησης στον αυτοκινητόδρομο. Με το αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος ProPILOT, ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία στάθμευσης γίνονται εύκολα.

Niussan Moustakas free charge image
ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

INTELLIGENT POWER

Το νέο Nissan LEAF, όντας το πρώτο σε πωλήσεις 100% ηλεκτρικό όχημα παγκοσμίως, επαναπροσδιορίζει την ισχύ που επιθυμείτε πίσω από το τιμόνι. Το νέο Nissan LEAF υπερνικά σχεδόν κάθε αυτοκίνητο παραγωγής με την μοναδική στιγμιαία του ροπή και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων - απόδειξη ότι η βιώσιμη μεταφορά δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο τη συγκίνηση της οδήγησης. Η ηγετική θέση της Nissan στα EV σημαίνει ότι έχουμε δεσμευτεί να επεκτείνουμε την γκάμα των οχημάτων μας με μηδενικές εκπομπές, φέρνοντας τις μοναδικές απολαύσεις της καθαρής, ήσυχης οδήγησης σε όλο και περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως.

ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

INTELLIGENT INTEGRATION

Το Nissan σας μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα με το smartphone σας. Το επόμενο βήμα είναι τα έξυπνα οχήματα που συνδέονται μεταξύ τους, σε ένα οικοσύστημα που βελτιώνει την ασφάλεια και τη ροή της κυκλοφορίας. Ένα συνδεδεμένο οικοσύστημα οδηγών, αυτοκινήτων και κοινοτήτων είναι το κλειδί για έναν πιο καθαρό και ασφαλή κόσμο. Στη Nissan, παίζουμε κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση των δρόμων του μέλλοντος και δεσμευόμαστε στο να καταστήσουμε αυτή την υποδομή προσιτή σε όλους.