SIMPLY AMAZING

NISSAN LEAF®

NISSAN LEAF

ΜΕΓΑΛΗ

ΕΜΒΕΛΕΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

ΔΥΝΑΜΗ

ΠΛΗΘΩΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΩΝ

100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Με νεες τεχνολογιες: e-Pedal και Propilot

Κάντε την καθημερινότητά σας καταπληκτική!

Νιώστε τη συγκίνηση της στιγμιαίας επιτάχυνσης και οδηγήστε παντού, χωρίς να σταματήσετε για καύσιμα. Ζήστε την εμπειρία ενός πιο έξυπνου, ασφαλέστερου και εύκολου τρόπου οδήγησης, ο οποίος σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και μια εντελώς νέα αίσθηση ενθουσιασμού. Επιλέξτε το Nissan LEAF, το πιο προηγμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο δρόμο.

 

Το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μηδενικών εκπομπών ρύπων Nissan Leaf τώρα διαθέσιμο στην Nissan Α. Μουστάκας Α.Ε για να το δείτε από κοντά και να κλείσετε ένα Test Drive.

 

Η Ευφυής Κινητικότητα της Nissan μεταμορφώνει τη σχέση που έχετε με το αυτοκίνητό σας. Φανταστείτε ένα όχημα που χρησιμοποιεί μόνο ένα πεντάλ για να επιταχύνει, να επιβραδύνει και  για να σταματήσει, παρκάρει τέλεια από μόνο του και σας ενημερώνει για όλους τους πιθανούς κινδύνους ενώ οδηγείτε. Με την πλήρη σουίτα χαρακτηριστικών της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan, το Nissan LEAF μετατρέπει την καθημερινή σας οδήγηση σε μια συναρπαστική εμπειρία.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Η συγκινηση της απολυτης αποδοσης

E-PEDAL™

 

Επιταχύνετε, φρενάρετε και σταματήστε με την χρήση ενός πεντάλ. Ακριβώς! Το ξεκούραστο  e-Pedal™  είναι ότι χρειαζεστε στο Nissan LEAF. Είναι απλό, διασκεδαστικό και επιπλέον σας δίνει περισσότερο έλεγχο.

Δείτε περισσότερα γύρω σας

PROPILOT PARK

 

Ξεχάστε το παρκάρισμα και αφήστε το ProPILOT Park να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Χωρίς χέρια και πόδια - απλά χαλαρώστε και  απολαύστε τη διαδικασία. Γίνετε  "θεατής",  ενώ  το νέο Nissan LEAF παρκάρει μόνο του.

ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ OΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

PROPILOT

 

Ενεργοποιήστε το Nissan ProPILOT και θα σας κρατήσει στην λωρίδα σας, βλέποντας  τα "τυφλά σημεία", επιταχύνοντας , επιβραδύνοντας και σταματώντας σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 5 ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ NISSAN LEAF

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Το Nissan LEAF έχει λάβει πέντε αστέρια από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP - New Car Assessment Program).

 

To συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι απόρροια των νέων χαρακτηριστικών ασφαλείας που πλαισιώνουν το Nissan LEAF.  Σε αυτά περιλαμβάνονται προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού που χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως κάμερα και ραντάρ, προσφέροντας οφέλη όπως η αναγνώριση πεζών και κινούμενων αντικειμένων. Αυτές οι τεχνολογίες αποτελούν τη βάση του αναγνωρισμένου συστήματος ProPILOT της Nissan για μία πιο ασφαλή και σίγουρη οδήγηση.

ΕΜΒΕΛΕΙΑ & ΦΟΡΤΙΣΗ

ΝEα Εξαρτηματα φορτισης του Nissan Leaf

Η φόρτιση ενός αυτοκινήτου  ποτέ δεν ήταν γρηγορότερη και ευκολότερη όπως στο νέο Nissan LEAF. Με μια μόνο φόρτιση θα διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις,  χάρη στη νέα, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία.

 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

LEAF - 40kWh  -->  389 ΧΛΜ*

LEAF e+ - 62kWh  -->   528 ΧΛΜ*

 

*  αστικός κύκλος WLTP

Γρήγορη οικιακη φορτιση

φορτιση σε λΙγοτερο από 7,5 ωρες

 

Μπορείτε να φορτίσετε πλήρως το Nissan LEAF σας, σε λιγότερο από 7,5 ώρες  με τον οικιακό φορτιστή Nissan διπλής ταχύτητας των 7kW. Ειδικά σχεδιασμένος για  ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων (EV), είναι ο ταχύτερος οικιακός φορτιστής από την Nissan.

ΦορτIστε στο δρOμο

ΤαχEIα φOρτιση: Απ0 20% σε 80% σε περίπου 60 λεπτA

 

Συνδέστε στους σταθμούς γρήγορης φόρτισης το καλώδιο Chademo και επανακτήστε από 20% σε 80% σε περίπου 60 λεπτά.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ποτέ δεν ήταν πιο γρήγορο και πιο εύκολο να φορτίσετε το Nissan LEAF.  Χιλιάδες σημεία γρήγορης φόρτισης CHAdeMO υπάρχουν ήδη και όλο και περισσότεροι σταθμοί φόρτισης κατασκευάζονται κάθε μέρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ FORTISIS  >

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ BLINK  >

Επισκεφθείτε σήμερα την Nissan Α. Μουστάκας Α.Ε για να παραγγείλετε το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο Nissan LEAF.  Επιλέξτε από 9 διαφορετικά χρώματα αμαξώματος και απολαύστε αυτονομία μέχρι και 528 χιλιόμετρα και με όλα τα χαρακτηριστικά της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan, όπως το e-Pedal™ και το ProPILOT.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Γινετε οι πρωτοι που θα οδηγησουν το Nissan Leaf

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

MENU

a

Η