Η ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

NISSAN ARYIA

NISSAN ARYIA

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ COUPE CROSSOVER

  • Απροσδόκητη συγκίνηση. Με διπλό κινητήρα, το e-4ORCE All-Wheel Drive μοιάζει με εκτίναξη, παρέχοντας έως και 100% ισχύ στους εμπρός ή πίσω τροχούς. Ισχύς που βελτιώνει την πρόσφυση ανεξαρτήτως κλιματολογικών συνθηκών, την άνεση και την πορεία στις στροφές , ενώ το e-PedalTM κάνει τα πάντα ευκολότερα.
  • Οδηγήστε εκεί που εσείς θέλετε. Νιώστε πιο άνετα. Οι τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού σας δίνουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου. Είτε πρόκειται για συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο ή για περιορισμένο χώρο, το Nissan ARIYA μπορεί να το αναλάβει.
  • Εξερευνήστε ελεύθερα. Με εμβέλεια έως και 500 χλμ., τίποτα δεν σας εμποδίζει. Η επιλογή μεταξύ μπαταριών 63 kWh και 87 kWh και κίνησης στους δύο ή τέσσερις τροχούς, σας προσφέρει την ακτίνα οδήγησης που θέλετε. Και αν βιάζεστε, η ταχεία φόρτιση προσφέρει έως και 375 χλμ. σε 30 λεπτά.
  • Αλληλεπιδράστε με ένα νέο κόσμο. Οι μεγάλες διπλές οθόνες και τα χειριστήρια με απτική ανάδραση είναι μόνο η αρχή. Θέλετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές μπροστά σας ; Swipe. Θέλετε να ακούσετε τη δική σας playlist; Αρκεί να το πείτε.
  • Το κατάλληλο ARIYA για τις ανάγκες σας. Υπάρχει ένα ιδανικό για εσάς. Η επιλογή μεταξύ δύο μπαταριών και τριών συστημάτων μετάδοσης κίνησης - συμπεριλαμβανομένης της τετρακίνησης e-4ORCE - σας προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ARIYA

Εγγραφείτε στο Newsletter της Nissan Α. Μουστάκας Α.Ε και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τον ερχομό του ARIYA αλλά και όλα τα νέα της εταιρείας, δράσεις και events, προσφορές και after sales παροχές.

MENU

a

Η ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

NISSAN ARYIA