Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

NV 250

ΜΕΓΑΛΗ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ

5 ΧΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ NISSAN ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ

 

Τεχνολογίες όπως το Hill Start Assist, το Cruise Control και η κάμερα οπισθοπορίας, σας επιτρέπουν να οδηγείτε και να σταθμεύετε με αυτοπεποίθηση σε όλες τις καταστάσεις. Είτε έχετε ένα μεγάλο ταξίδι, ή μια παράδοση σε στενά δρομάκια της πόλης, οι τεχνολογίες της Nissan θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Και με 5 έτη εγγύηση, είναι ο πολύτιμος συνεργάτης σας σε αυτό που κάνετε, έτοιμος να σας βοηθήσει όταν το χρειάζεστε.

 

Το Nissan NV250 είναι κάτι περισσότερο από ένα επαγγελματικό όχημα. Έρχεται με λειτουργικές και πρακτικέςτεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς, συνδεδεμένοι και σε έλεγχο κάθε φορά που οδηγείτε.  Εξοπλισμένο με Android Auto για να σας βοηθήσει να μείνετε σε επαφή με τον κόσμο, το Nissan NV250 διαθέτει τεχνολογίες που είναι φτιαγμένες για τις ανάγκες σας.

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ NISSAN ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

ΤΟ NV 250 ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ΕΤΗ / 160.000 ΧΛΜ

 

Η Nissan υπόσχεται να φροντίσει το όχημά σας για  5 όλοκληρα έτη / 160.000χλμ., όποιο εκ των δύο έρθει πρώτο, γιατί και τα σκληροτράχηλα οχήματα θέλουν την φροντίδα τους.

  • Προστασία 5 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων
  • Εγγύηση βαφής 5 χρόνων - καλύπτει το χρώμα του αμαξώματος
  • Εγγύηση γνήσιων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων NISSAN 5 ετών
  • 5ετής οδική βοήθεια
  • Εγγύηση διάβρωσης 12 ετών για το NV250
  • Πλήρως μεταβιβάσιμη

NISSAN nv250 - ΔιαστΑσεις & κινητΗρες

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

Είτε επιλέξετε την έκδοση L1 ή την L2, το NV250 VAN της Nissan προσφέρει χώρο, άνεση και ευελιξία. Το επαγγελματικό όχημα Nissan NV250 είναι ιδανικό για τη μεγιστοποίηση του χώρου φορτίου και προσφέρει άνετα καθίσματα για έως και δύο επιβάτες συν τον οδηγό. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, υπάρχει ένα στυλ αμαξώματος για εσάς.

L1 - VAN

L2 - VAN

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ

4,280 ΜΜ

ΦΟΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ

650 KG

ΟΓΚΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

3.5 Μ3

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ

4,670 ΜΜ

ΦΟΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ

800 KG

ΟΓΚΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

4.6 Μ3

ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

 

Ας είμαστε ειλικρινείς, το μέγεθος μετράει. Και το Nissan NV250 έχει άπλετους χώρους στο εσωτερικό του αλλά καταφέρνει να διατηρήσει το συμπαγές εξωτερικό του σχήμα.

ΕυελιξΙα στις εκδΟσεις

 

Το Nissan NV250 είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει στην επιχείρησή σας, με μια σειρά επεκτάσιμων χωρητικοτήτων φορτίου που ξεκινούν μεγάλες και μπορούν να μεγαλώσουν.

 

3 ΘΕΣΕΙΣ

3 Μ3

ΟΓΚΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

 

 

3 ΘΕΣΕΙΣ

4 Μ3

ΟΓΚΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

 

 

1 ΘΕΣΗ - ΔΙΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

3.5 Μ3

ΟΓΚΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

 

 

1 ΘΕΣΗ - ΔΙΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ 2 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

4.6 Μ3

ΟΓΚΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ NV-250

ΔYNAMH KAI ANTOXH ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Η χωρητικότητα συναντά την ισχύ και την οικονομία. Μια σειρά από αποδοτικούς κινητήρες σημαίνει ότι το NV250 ταιριάζει με όλες τις ανάγκες σας για κινητικότητα με τη δέσμευσή μας να εξοικονομήσετε χρήματα.

MENU

a

Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

NV 250