100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

E-NV 200
VAN

NISSAN E-NV 200 VAN

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ - απO μεμονωμeνους αγοραστΕΣ Εως εταιρΕΙΕς και στΟλους

Το Nissan e-NV200 Van είναι το ιδανικό ηλεκτροκίνητο όχημα για κάθε επιχείρηση, είτε μεγάλη, είτε μικρή. Και όταν δουλεύετε 100% ηλεκτρικά, τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, η υψηλή αποδοτικότητα και η εκπληκτική απόδοση θεωρούνται δεδομένα.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ E-NV200 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Eίστε αφεντικό του εαυτού σας και όσο πιο βιώσιμη είναι η επιχείρησή σας, τόσο πιο πολύ διαφέρετε από τον ανταγωνισμό. Πηγαίνετε ένα βήμα πιο μπροστά με το Nissan e-NV200, το πιο οικονομικό και ικανό ηλεκτρικό van. Με την νέα 40kWh μπαταρία του, μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλείες σας εντός της πόλης, με μόνο μια φόρτιση και με τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, θα χτίσετε μία "πράσινη φήμη" καθώς θα ξοδεύετε και λιγότερα.

πληρωσ ικανο και ιδανικο βαν

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ E-NV 200 VAN

 

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

με νέα μπαταρία 40 Kwh

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ

200 km και 301 km (συνδυαστικό κύκλο)

ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

απο 40 λεπτά

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΦΟΡΤΙΟΥ

μέχρι και 4,2 M3

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ  >

η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

E-NV200: ΤΟ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ VAN, ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Συμπαγές, πολύπευρο και πλήρως εξοπλισμένο με την τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility, το e-NV200 είναι επαγγελματίας όπως εσείς. Αποκτήστε το 100% ηλεκτρικό van που παρέχεται με την 40kWh μπαταρία και εξοικονομείστε χρήματα από το λειτουργικό κόστος καθώς αναπτύσσετε την επιχείρησή σας.

 

Η χωρητικότητα συναντά την ευστροφία στο 100% ηλεκτρικό e-NV200. Επιλέξτε ποιό από τα δύο προτιμάτε: Το Nissan e-NV200 Van ή το Nissan e-NV200 Evalia, το ηλεκτρικό όχημα πολλαπλών θέσεων και διαμορφώστε τα ράφια, τους κάδους και τα καθίσματα έτσι ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιλέξτε 1 ή 2 συρόμενες πόρτες και οποιονδήποτε συνδυασμό στα πίσω και μπροστά παράθυρα για να ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Από την άλλη, το χαμηλό ύψος του χώρου φόρτωσης, μόλις 52 εκ. από το έδαφος, σημαίνει ότι το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα θα είναι εύκολη υπόθεση.

 

ΜΕΓΙΣΤΗ XΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

 

Με τεράστιες εσωτερικές και συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, το 100% ηλεκτρικό e-NV200 συνδυάζει όλες τις αποθηκευτικές ανάγκες που έχετε σε ένα van με ικανότητες ενός hatchback. Θα κάνετε περισσότερες δουλειές από ποτέ.

ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ & ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Α - ΜΗΚΟΣ

4,560 ΜΜ

C - ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

2,725 ΜΜ

Β - ΠΛΑΤΟΣ

1,755 ΜΜ
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

D - ΥΨΟΣ

1,858 ΜΜ
ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΤΙΟ

Ε - ΑΠΟΣΤΑΣΗ

153,4 ΜΜ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

ΔυνατΟτητες φΟρτωσης & ρυμοΥλκησης

ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΟΡΤΩΣΗ

ΜΕΧΡΙ 742 KG

ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ

ΜΕΧΡΙ 450 KG

 

ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ

 

Με έναν πολύ μικρό κύκλο στροφής, μόλις στα 11,1μ., η κίνηση στους στενούς δρόμους της πόλης με το Nissan e-NV200 είναι απλή. Τοποθετήστε τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό σας και πηγαίνετε στον επόμενο προορισμό σας εύκολα. Το e-NV200 λειτουργεί σαν ένα επαγγελματικό hatchback.

 

ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

 

Η ζούγκλα της πόλης είναι παιχνιδάκι για το 100% ηλεκτρικό e-NV200. Περιηγηθείτε άνετα, αφού κανένας δρόμος δεν είναι τόσο στενός για το e-NV200 και το παρκάρισμα του είναι τόσο απλό, ακόμα και στο κέντρο της πόλης.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Ποτέ δεν ήταν πιο γρήγορο και πιο εύκολο να φορτίσετε το Nissan E-NV200.  Χιλιάδες σημεία γρήγορης φόρτισης CHAdeMO υπάρχουν ήδη και όλο και περισσότεροι σταθμοί φόρτισης κατασκευάζονται κάθε μέρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ FORTISIS  >

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ BLINK  >

MENU

a

100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

E-NV 200 VAN

Η